Escape Room

Escape rooms zijn de rage van dit moment in Nederland! 't Kelderke brengt deze nieuwe real-life puzzelsensatie nu ook naar Goirle (Tilburg en omgeving). Probeer met vrienden, familie of collega’s (minimaal 4 t/m maximaal 12 personen) binnen 60 minuten uit de escape room te ontsnappen. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. Maar wacht niet te lang, want in een escape room gaat de tijd sneller dan je denkt…

Openingstijden

  • Zondag van 13:30 t/m 18:00
  • Op aanvraag

Staat er geen geschikte datum en/of tijd tussen? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen om samen een datum en tijd te prikken!

Discretie

Wij publiceren geen foto’s of andere beelden van de Escape Room. Dit om te waken voor jullie optimale beleving. Al eens in het café geweest en denk jij daardoor een voordeel te hebben? Niets is wat het lijkt!

Toegankelijkheid

De Escape Room is ook toegankelijk voor personen die wat minder goed ter been zijn, de locatie is volledig gelijkvloers en biedt ook toegang voor rolstoelgebruikers. Heb je twijfels, neem dan even contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Groepsgrootte

Van 4 tot en met 12 personen in één team naar binnen en proberen op tijd te ontsnappen…

Even helemaal offline

Samen met je vrienden, collega's of familie wil je een Escape Room beleven. De bedoeling is dat je weer helemaal terug gaat naar de basis. Dat betekend even geen internet, geen telefoongesprekken, sms of app's. Jullie gaan samenwerken door te communiceren, gewoon ouderwets en zonder gestoord te worden. Bij binnenkomst leggen jullie al je communicatiemiddelen in de kluis. Even terug naar helemaal OFFLINE.

Tarieven

  • 11 t/m 12 personen € 12,50 p.p.
  • 9 t/m 10 personen € 15,00 p.p.
  • 5 t/m 8 personen € 17,50 p.p.
  • 4 personen € 20,00 p.p.

Let op! Boeking is pas definitief wanneer het verschuldigde bedrag is overgemaakt.

Reserveren